Mirela Holy dolazi u Kaštela saslušati građane ?

S PREDSTAVLJANJA PLANA 21

Pozivajući nazočne na tribini o „Planu 21“ Kukuriku koalicije, koja se održala ovog ponedjeljka u dvorcu Vitturi, da 4. prosinca izađu na izbore i svoj glas daju njihovoj koaliciji, koordinator izbornih aktivnosti Kukuriku koalicije za IX. izbornu jedinicu Ranko Ostojić, naglasio je kako oni koji su trpali novac građana ove zemlje u stranačke crne fondove, više ne zaslužuju voditi ovu zemlju.

Zanimljivo je da se na tribini spomenulo i aktualno pitanje spaljivanja opasnog otpada u Cemexovim tvornicama, nakon što su pripadnici Građanske inicijative postavili pitanje gdje se nalaze Kaštela u Ostojićevom zaključku da Hrvatska zaslužuje bolju šansu, navodeći sve devastacije koje su se dogodile u Kaštelima s naglaskom na poslijednje primjere oko spaljivanja u Cemexu.

Prema Ostojićevom obećanju, prije izbora bi u Kaštela trebala doći i moguća buduća ministrica zaštite okoliša Mirela Holy, kako bi se upoznala s navedenom problematikom te odgovorila na eventualna pitanja građana i saslušala njihove sugestije.

Preneseno iz članka – Ostojić: Hrvatska zaslužuje bolju šansu 

 (Pročitajte i nastavak ove priče)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: